Injectables

Vanaf september 2014 biedt Pulzzz & Beauty u ook de mogelijkheid cosmetische gelaatscorrecties te ondergaan in onze salon d.m.v. injectables. Deze zullen uitgevoerd worden door de zeer ervaren cosmetisch arts, Peter Driessen, lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde ( NVCG ).

De volgende behandelingen zijn mogelijk:
• Rimpelcorrecties met tijdelijke (tot 1 jaar) en long lasting (tot 2 jaar) injectables
• Behandelingen met Botox / Dysport
• Contourverbeteringen in het gezicht, door middel van o.a. hyaluronzuur of melkzuur
• Handverjonging

Cosmetisch arts Peter Driessen
Peter Driessen behaalde zijn artsendiploma aan de V.U te Amsterdam. Tijdens zijn artsenstudie kwam hij er al achter dat het werken in een ziekenhuis niet zijn weg was. Het werken als huisarts trok hem wel aan, maar ook daar zag hij dat er in de praktijk te weinig aandacht en tijd voor de patiënt mogelijk was. Daarom heeft hij zich na zijn artsenstudie gespecialiseerd in de aanvullende geneeswijzen van acupunctuur, neuraaltherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Tevens doet Peter Driessen psychosociale begeleiding in enkele gevallen. Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts en sindsdien heeft hij zo’n 20.000 behandelingen verricht.

De vraag naar cosmetische behandelingen neemt enorm toe. Peter Driessen, cosmetisch arts, volwaardig lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde ) geeft deze behandelingen in onze salon. Rimpelcorrecties zijn mogelijk met niet permanente – en long lasting fillers. De niet permanente fillers zijn diverse diktes hyaluronzuur die van 9 maanden tot anderhalf jaar een goed resultaat kunnen geven. Meestal is dit resultaat er met 1 tot 2 behandelingen. Long-lasting fillers werken op basis van bindweefsel-aanmaak en werken, afhankelijk van de gezondheidstoestand, langer. Dokter Driessen gebruikt Juvéderm en Sculptra.

Behandeling Sculptra
Sculptra (=melkzuur) dient vooral voor volumevermeerdering (bv . ingevallen wangen) terwijl Juvéderm m.n. geschikt is voor contourverbetering (bv. diepe lijnen vullen, kaaklijn verbeteren of jukbeenderen herstellen), ook handverjonging is hiermee goed mogelijk. Één enkele Sculptra-behandeling geeft zelden een groot optisch resultaat! Meestal zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig. Voor Juvéderm geldt 1 tot 3 behandelingen.

Botox / Dysport behandeling
Ook wordt er gewerkt met Dysport/Botox voor het ontspannen van gelaatsspieren die ongewenste rimpels veroorzaken. Dit is een behandeling die 3 tot 6 maanden resultaat geeft. Dit materiaal wordt ook gebruikt tegen overmatige transpiratie.

Gratis Intake
Al het bovenstaande bespreekt dokter Driessen graag met u tijdens een intake die volkomen vrijblijvend en gratis is.

Filosofie Dr. Peter Driessen
Het is niet de filosofie van Dr. Peter Driessen om met middelen te werken die pas op de markt zijn. In het verleden is maar al te vaak gebleken dat er, zelfs na enkele jaren, nog bijwerkingen optraden bij middelen die als volkomen veilig gepresenteerd werden door de industrie. Vandaar dat hij uitsluitend met middelen te werk gaat die door de jaren heen als zeer veilig bekend staan en biologisch volledig afbreekbaar zijn. Van elke categorie heeft hij zorgvuldig het beste merk uitgekozen. De ontwikkelingen van nieuwe producten wordt nauwkeurig gevolgd.

Kwaliteit en deskundigheid
De kwaliteit van cosmetische behandelingen staat de laatste tijd voortdurend in het nieuws. Vanzelfsprekend doet Dr. Peter Driessen er alles aan om de cliënten een eerlijk, realistisch advies en goede voorlichting te geven om teleurstellingen te voorkomen.

Afspraak maken
Indien u een afspraak wilt maken voor het inplannen van een injectables behandeling of een gratis consult kunt u contact opnemen met Pulzzz & Beauty. Wij kunnen u dan precies vertellen wanneer de cosmetisch arts Dr. Peter Driessen weer bij onze salon  aanwezig is.